Vinterjacka redan^^

 
 
Jag såg denna jackan i Hööks nya kollektion för 649 kr och kände bara att det är så värt!
Jag har tittat lite på Kingslands stora dunjackor för jag behöver verkligen en VARM jacka nu till vintern (jag är frusen av mig) men när jag såg denna jacka och kände på den idag på Hööks, så kändes den perfekt, och då tänkte jag på hur billigt jag kommer undan dessutom, Det var lite surt att den inte fanns inne i min storlek när jag var där idag, annars hade jag haft den med mig den hem, men men.. jag ska dit dirr när den kommer in! :D
 
 

Nya pjux!

 

Köpta på femme design för 899:- hur bra som helst!
 

Grönt e ganska skönt!

 
 
 
 

Lille Winnie!

I söndags när jag gick in i hagen så fick jag en dålig känsla men sket i det tills jag kom fram till Winnie och såg blod på ena benet, tänkte första att det var blod från någon fluga. Men gick runt honom eftersom jag hade den dåliga känslan. Då får jag se massa små sår på innerbak ben och två djupare sår. Tog ner honom till stallet och skulle börja tvätta såren men jag är väldigt känslig för blod så var jätte nära på att svimma... Då ropade jag på några i stallet som hjälpte mig medan jag fick sätta mig för att inte svimma.
Efter det borstade och gosade jag med honom innan jag åkte hem, eftersom jag åkte till Norge igår så passar Anna och Emelie Winnie så pratade med Anna om såren osv.
Igår hade det sätt väldigt fint ut men idag har det blivit mer infekterat. Vi har väldigt hjälpsamma personer i stallet så ringde en idag och berättade hur det var eftersom Anna och Emelie inte hade varit där än och sett hur det såg ut. Så hon tyckte han skulle få penicillin och erbjöd sig att fixa så en veterinär som skulle komma ut imorgon. Men de hade någon salva som de har lagt på såren, så Emelie ska hålla koll på honom nu och om det blir värre ska de ringa veterinär.
Jag är så otroligt tacksam för all hjälp jag får med detta! Att Anna och Emelie lägger ner mycket tid på att hjälpa Winnie. Det är verkligen guld värt!

Winnie känner inte av något, han går normalt och sådant men det kan bli väldigt allvarligt om det blir mycket infekterat. Så hoppas på det bästa nu. Vill att min lilla bebis ska vara frisk.

Skördat två styck!

Det blev två pållar ridna idag, Beckas Otto och min Priffe!
Otto är under igångsättning efter skada, så jag skrittade ut med en snutt trav på rakt spår! Vad ska man säga han var pigg och gick bra haha!
 
Priffe red jag ett pass på i manegen, Jag satte ribban direkt och han gick så j#vla bra! gjorde mina älskade galoppintervaller, tempoväxlingar och övergångar då han kommer igång så fint i bakbenen och jobbar genom hela sig av det. Dessutom är det så kul att göra det när han är så pigg och alert som han var idag, han lyssnade på minsta lilla och framförallt lyssnade han på min skänkel! Det går framåt nu!
 
Tjockis Otto idag!
 
 
 

NU JÄVLAR!

Anna fixade mitt TDB konto för mig och Priffe som en överraskning till mig när jag var i Malta, och nu verkar allt vara klart, så nu är det dags att sätta fart! Det ska bli så sjukt spännande att få göra denna resa med Priffe, Ut och tävla, träna och utvecklas, men även som Maria sa till mig - göra mina misstag som jag kan lärdom av och sedan bli bättre, det jag ständigt strävar efter är att bli bättre, hela tiden vill jag lära mig, jag ställer frågor om allt, eller när dom satte på grimmorna så observerade jag och tittade på hur dom gjorde. Fan va bra det känns!
 
 
 
 
 
 
 

15.00

 
 
Jag har knappt hunnit göra någonting av vad jag skulle gjort idag, jag hittade inget på Myone, så imorgon ska jag se om jag kan ta mig till svensk ridsport och sen hööks¨.
Jag har börjat lite smått i sadelkammaren, och tvättat en box men mitt rum har jag glömt bort haha! tar det senare ikväll!
Priffe ska jag upp och rida snart och efter det ska jag putsa allt mitt läder. efterssom jag inte varit hemma har det inte blivit så välskött haha^^
 
 
 
 

Lite från Malta!

 
 
 

Detta var nått utav det roligaste jag gjort i mitt liv, Vi var upp mot 22 personer, den yngsta 2-3 år och uppåt
Jag har nog aldrig sovit så lite som jag gjort under denna resa. Ute hela nätterna och sen pressa i solen!
Sen måste jag ju även tillägga att jag simmat med delfiner nu! gud vad mysigt det var!
Jag kommer antagligen få tag på fler bilder från dagarna snart!
 
 
,

den 30 juli 2013!

Dagens prio 1 är definitivt att städa mitt rum! Man kan tro att 2:a världskriget utspelades därinne för tillfället....
 
Prio 2 Städa sadelkammaren.. lika stökigt där, det är min tur att dessutom damsuga och sånt därinne...
 
Sen ska jag till myone, se om jag hittar nått kul, annars ska jag bara titta efter dyontyglarna. Nu när jag fått lön har jag dock en svag känsla att jag kommer få med mig halva affären. men jag SKA försöka hålla i pengarna haha!
 
 
Här har ni honom,Priffes lillebrorsa Jack! Ser ni några likheter?
 

 
 

Hemma igen!

 
 
Jag har haft det jättebra hos Maria, och det har varit mycket häst^^ Jag har ridit hennes storhäst och Priffes lillebrorsa, Varit med när Maria hjälpt en med att gå med föl och få på den grimma, Det var intressant och kul, fölen var ju helt bedårande dessutom!
Maria kommer skicka lite bilder senare som jag kan visa för er när jag rider och står med Jack (Priffes bror)
 
 
 
 

Norge!

Imorgon bär det av till Norge, träffa släkten och ha det mysigt. Vet inte om jag kommer ha tillgång till internät, därför kommer jag antagligen inte blogga denna veckan. Vi hörs
Kram Alex

Redo!

Fixat klart mig och packat, tåget väntar. Alexandra kommer skjutsa mig till busshållsplatsen, snäll kompis man har!

Anna kommer ta Priffe idag, så tar jag honom när jag kommer hem imorgon:) planeringen är på topp haha!

/ E

Alltid på nya äventyr

Imorgon sitter jag på tåg påväg till Markaryd,till Maria Priffes gamla ägare! Det ska bli super kul att träffa henne och familjen igen :)

SUMMER

 
 
 
Vädret idag är halvbra.. men det gör inget,har ändå sovit bort halva dagen haha! Igår var det i alla fall fint och då var kameran framme,  visst ser bilderna härliga ut! Det är guld värt att ha pool hemma!
 
 
 
 
 

Fotografering igår!

Nu får ni ett smakprov från bilderna vi tog igår!
Kram Alexandra

26 Juli 2013

Jag skojjar inte om jag säger att jag aldrig varit så trött som jag är nu, jag smällde precis i mig en sockerbombs redbull för att jag tänkte vara lite social med Emma, Alex och Hanna som är här nu, dum som jag är, man har ju typ energi i en kvart sen är man mer död en innan! Usch!
 
Jag vill somna men det går inte, Jag har fått i mig massa laktos idag, så det känns som magen vänder på sig. Tablettfan hjälper ju inte heller!
 
imorgon har jag i alla fall bestämt mig för att sova ut och sen slänga mig i poolen när jag vaknar, dega i solen och sen kanske dra och shoppa lite till Priffe, då jag fått min sommarjobbs lön haha! En allmänt degig dag! Priffe kommer jag rida sent på kvällen när det är svalt ute!
 
Jag kommer att blogga imorgon det lovar jag!
 
Haha Anna fick ju hoppträna med Priffe när jag var i Malta och det finns sådana underbara bilder! Mera kommer imorgon! :D
 
 
 
 
 

Måste sova ikapp!

 
 
Nu har jag varit hemma ett tag, men jag har varit med mi underbara Amigos!
Jag är så trött så jag vet inte om jag är död eller levande. men jag ska snart upp till Priffe och ta en härlig uteritt! som jag längtat!
Jag ska skriva ett inlägg ed bilder och sånt om min Malta resa senare eller imorgon för jag orkar inte nu och jag har inte fått några bilder än, men detta är den mest sjuka resan någonsin med, party, sol och lite maltesiska poliser HAHA! hoppsan!
 
 
 
 
 

Bilder på Priffe

Hej, vill ni se bilder på Priffe och vad han gjort med mig när ja haft honom i 2 veckor kan ni kolla på min blogg där ja skrivit och lagt upp bilder på honom :) kommer mer bilder imorgon!
 
http://annaadielsson.blogg.se/
 
Smaaakprov
 
 

inte konstigt att de var frukter!

När man skriver så kallade "åsiktsinlägg" tar man nästan som givet att inlägget ska handla om nått man ser negativt på t.ex. skarpa bett eller vad man tycker om Natural horsemanship, Man har en åsikt man vill skriva ut och det ska gärna provocera för att få lite reaktioner på det hela. Varför? självklart vill man få reaktioner, det är ju så man  får bloggen att växa. men varför kan man inte skriva ut positiva åsikter, det kan man också få reaktioner på, samtidigt som man sprider lite glädje! Skriver du ett inlägg om att natural horsemanship eller att trav är djurplågeri, (som lätta exempel) då kränker du faktiskt en grupp människor, är det okej? Det är ju sånt stora bloggare vill få bort från nätet. Det är faktiskt inte bara de elaka kommentarerna som gör klimatet på internet så tråkigt!
 
Så istället tänker jag nu skriva mina positiva åsikter om oss ponnyryttare, det som gör oss till ett riktigt härligt gäng! en sak jag faktiskt tycker vi kan ge oss en klapp på axeln för att vi är så bra på det! (självklart ni på häst också)
 
Jag har varit på en hel del ponnytävlingar och jag tycker det är en sån sjukt go stämning! speciellt på lagtävlingar!
När Anna och Alexandra hoppade Div. 1 så var det så kul att stå på läktaren när Alexandra som var sist ut i laget hoppade, och man riktigt kände alla lagkamraters nervositet och spänning när hon hoppade och när hon kom i "mål" så var det bara HURRA!
även om det gick dåligt för någon så var det inga sura miner! de stöttade varandra och det var så kul att se! genom alla lagmedlemmarnas rundor var de som inte var upptagna med att rida fram sina hästar på läktaren och hejjade! laganda, gemenskap och kämparglöd! (klappa er på axeln nu, det är vi fan bra på)
 
Vi ryttare har så mycket laganda och gemenskap, vi alla älskar våra fyrbenta djur och vill deras bästa! och även om det är lag eller individuellt så hejjar många på varandra! Vi kämpar och går det dåligt så kastar vi oss upp på hästen igen, det var det första man fick lära sig när man ramlade av första gången! Inte konstigt att vi är så tuffa och starka!
 
Jag har ju inga tävlingsbilder på Priffe, så Anna och Alexandra får stå för bilden! Bilden är från pay&jumpen på Göteborg horsepark!

Jag kände verkligen att för en gångs skull ska man få höra positiva åsikter om ridsporten, nu förtiden känns det som om folk letar fel att sätta sin åsikt på bara för att kunna publicera den på sin blogg och få status. är det att respektera sin sport? Är det så vi vill framföra den för samhället? Det räcker väll med att vi red runt på frukter ett tag (haha) Det är klart att icke hästmänniskor inte respekterar ridsporten om vi inte själva kan det heller! Jag menar fotboll hyllas av sina utövare, medans vi letar fel hos dem som vi har så mycket gemensamt med, vi ryttare. Nej nu är det dags att börja ta fram sporten!
 
 
 
 
 
 

halsningar fran Malta!

Hej alla! Jag har precis kommit over en data har I Malta! sa tankte att jag skulle slanga in en liten halsning!
Det ar ett amerikanskt tangentbord om ni undrar! haha
 
 
Jag har det hur bra som helst har, och det ar helt underbart. Vi ar uppe hela natterna och sover I solstolarna pa dagarna, nattlivet har ar grymt roligt och man traffar hur mycket manniskor som helst, jag har verkligen fatt snacka hur mycket engelska som helst haha! forovrigt saknar jag alla dar hemma och Priffe...
 
 
mer update kommer nar jag kommer hem! puss!
 
 
 
 
 

Outfit Fredag!

Winnie kommer ha på sig kyro sättet jag köpte på gbg horse show.
 
Jag ska antagligen få låna Annas kavaj, som är blå till detta. Annars är det samma som dagen innan fast med blå kavaj istället för svart.
 

Anna bloggar

Hejsan alla, Tänkte att ja kunde uppdatera er hur det går för priffe nu när min syster är i Malta. Det är ju nämligen ja som tar hand om honom. Han drog ju en vargtand i onsdags förra veckan, så han har vilat en vecka från bett och ridningen, men han har inte fått dega i hagen, utan det har varit promenader varje dag i 40-50 min :) Sen så longerade jag honom igår med bett, och det gick jättebra!
Sen idag red jag honom. Det blev en skritt-tur ute i skogen med en tjej i stallet, sen red jag lite i paddocken med tempoväxlingar i galoppen så han får igång bakkärran, och han blev riktigt fin i slutet!
 
Nu ska han ridas hela denna vecka med blandad ridning, ska påbörja träningen med galoppombyten och sidvärtsrörelser, det är dags för honom att lära sig det nu haha. Jag och Alexandra va ju på AW-lägret och där lärde ja mig mycket bra övningar för unga hästar och lite äldre hästar till att lära sig galoppombyten mm.
 
Kan uppdatera lite mer hur det går för mig och priffe lite senare i veckan om ni vill det :) Ska se om ja kan fixa film och lite bilder på honom också.
 
// Anna Adielsson (Emelies tvillingsyster, för er som inte vet) Ja vet att Alex har nämnt mig några gånger i bloggen också
 
 

Outfit Torsdag!

Idag kommer jag och Winnie se ut som följande:
Det nya schbraket ska Winnie ha, och vanliga svarta benskydd.
 
Jag ska ha min vanliga tävlings outfit:
 
Horselife hjälm som är blingad nu, animo kavaj, säkerhetsväst, vita ridbyxor, mountain horse stövlar.
Så kommer jag och Winnie se ut idag.
 

Nu är vi på väg!

Sitter i bilen på väg till Strömstad nu, Winnie verkade vara taggad. Idag hoppar vi LB och LA. Hoppas på en bra känsla och uppdaterar er efter starterna. Runt två är min första start. Och den andra har jag inte räknat ut en. Haha!

Falsterbo horse show shopping!

Jag köpte inte så mycket på falsterbo, men behövliga saker.
Detta köpte jag fast i allround istället för dressyr som det är på bilden.
 
Denna väskan köpte jag också. Ska ha den som skolväska, har haft min longchamp i flera år så tyckte det var dags att byta.
Sedan köpte jag tyglar och godis till Winnie. Som sagt inte så mycket men behövligt.
 
 
 

Räkanhoppet!

På torsdag åker jag, pappa och Winne till Strömstad för att åka på vårat första meeting. Det ska bli rikigt roligt. Känner även flera som ska dit, förhoppningsvis lär jag känna mer personer.
Vi ska hoppa fyra klasser.
Torsdag: LB och LA
Fredag: LA
Lördag: Motionerar honom själv, hoppar inget denna dagen.
Söndag: LA
 
På torsdagen är det regionala tävlingar och på fredag debuterar jag och Winnie nationellt. Det ska bli sjukt kul. Jag är riktigt taggad, förhoppningsvis är Winnie det också ;) haha
 
 

Saknar! AW Sporthorses 13!

Någon som vet varför videon lägger sig på sidan? Kram Alexandra

Instagram

 

Ni följer mig på instagram va? ;) om inte gör det! Där får ni bättre uppdatering och mer live. Jag heter Alexandragustafssonn OBS två n på slutet :)

Kram Alexandra

Ute

Är ute och går med min lilla tjockis, han är verkligen sjukt tjock så jag är ute och går med honom 45 min varje dag innan jag rider :) haha

Kram Alexandra

Hoppas han klär i grönt haha!


Att man har en sån snäll syster som köpte detta schabraket till mig när hon var i Falsterbo? (jag har ingen egen bild på det med tanke på att jag är i Malta) självklart kommer jag att få betala tillbaka men det är ju lite bättre priser på mässan så jag bad henne leta upp det och köpa det till mig! huvan ska jag försöka få tag på själv när jag kommer hem!
 
 
 

Kommer lysa upp!

Passade på att köpa en skinnjacka innan jag åkte till Malta haha, men den var så fin och jag ville inte att den skulle ta slut! den är ljusrosa och hur go som helst! (ljusare än på bilden) Köpte även byxorna. Det var så ballt tillsammans, converse eller nervikta boots till det! yammi! Så när det börjar bli lite kallare kommer jag springa runt bland alla svarta och bruna jackor haha!
 
 
 

Hej!

Jag har bestämt mig för att fortsätta men bara när jag känner för det. I torsdags natt kom jag hem från Rhodos och var hemma 20 min innan vi åkte och satte oss på tåget till Falsterbo! Veckan i Rhodos var hur bra som helst, har fått färg men brände mig rejält på axlarna så nu flagnar jag jätte mycket där...
När vi kom fram till Malmö mötte vi (jag och Anna) Matilda som var med oss på AW. Sedan satte vi oss på bussen på väg till Falsterbo! När vi kom fram mötte vi Carro. Vi kollade på showen och shoppingen. På kvällen åkte jag och Anna hem till Matilda och hade det mysigt. Dock var jag sjukt trött så somnade rätt så fort eftersom jag bara hade sovit två och en halvtimme på flygplanet.
Igår så åkte vi in till Falsterbo igen. Nästan hela dagen gick vi och shoppade med Emma-Nellie. Det enda av showen vi kollade på var nationshoppningen. Efter det åkte vi till tågstationen. Vi åt och sedan gick vi och kollade i affärer. Efter det köpte vi lite snacks att ha på tåget. Sedan gick vi och satte oss på tågstationen för hemfärd mot Göteborg. Ni ska få se det jag köpte på mässan i ett annat inlägg. Ni ska även få ett inlägg om Rhodos :)

Just nu ligger jag i Emelies säng och väntar på att Anna ska komma ner från stallet. Idag ska vi ta det lugnt, rida, kanske sola och på kvällen ska vi hem till mig och äta thai mat med Evelina.

Kram Alexandra

I regnet är han lycklig!...

 
 

Info!

Jag åker ju till Malta imorgon, och jag vet inte om jag kommer att ha internet där, bloggen har legat nere i tre dagar dessutom för att jag haft så mycket att göra och jag har för tillfället ingen mobil att blogga från, så då måste jag alltid sätta mig vid datan hela tiden då jag ska blogga och jag hinner inte det, tyvärr. Det blir så mycket lättare att kunna slänga upp lite live inlägg lixom! 
 
om ni vill så har jag en liten lista på inlägg jag kan lägga upp som tidsinställt när jag är i Malta, för nu har jag lite tid att göra det! det är mest häst inlägg och även två "åsikts inlägg" som jag tänkt på ett tag!
 
När jag kommer hem från Malta kommer jag dock att få en iphone (äntligen) så då kommer jag kunna blogga bättre, jag har lixom visioner för bloggen, och jag vill verkligen blogga, men det går lite trögt fram, jag får dåligt samvete om bloggen sår ouppdaterad, men jag kan inte göra något åt det, jag har lixom dom sämsta förutsättningarna till att blogga just nu då alla mina tekniska grejer är trasiga (jag är tyvärr lite av en marodör) så jag bloggar från Pappas kontorsdata, (som han behöver till jobbet, så jag kan inte ha den hur mycket som helst) och mammas data kan jag glömma om att få låna, och min laptop är så seg att det inte går att göra något med den i princip! Jag hoppas ni förstår mitt läge, men såfort jag kommer hem från Malta får jag en telefon som jag kan blogga från och då kan jag live-blogga och sen göra de lite mer genomtänkta inläggen på pappas data! låter det bra! :D
 
 
 
 
 
 

En dag i solen !

 
 
 
Sitter hemma hos Linnea och göttar oss i solen, bikinin är på, musiken är på och ett glas iskall mojito i handen,  (vi har bara mixen så ni behöver inte oroa er, totally alkoholfritt, den smakar så gott haha) 
 
efter vi har degat här ett tag ska vi gå långpromenad och sen ska Linnea låna Debbie så ska vi rida ut,jag på Priffe och Anna tar Winnetoo, som hon tar hand om åt Alex nu :) men det gör vi inte förens ikväll då det blir lite svalare. 
 
Men nu ska jag fortsätt ha det gött! Jag har cameran i högsta hugg så det kommer komma en del härliga bilder till er Senare. 
 
Hahahaha hittade dnna bildn på mig och linnea nu!! Vi har då minnsann varit kompisar ett bra tag!! Vad kan vi vara här 10-11 år kanske 
 
 

Hallå

Idag kommer stora släkten hem till oss, vi ska ha lite kalas haha! så just nu är det full matlagning i huset med massa smarrigt, jag kommer typ äta till jag spricker...
 
Innan släkten kommer ska jag upp och rida Priffe också, det är manegen som gäller och lite dressyrarbete!
 
 
 
 
 

Hej

 
 
Hemma från jobbet! snabbt upp till stallet för att ta in Priffe är det som gäller nu, Han ska få nya skor och efter det skrittar jag fast i och för sig  när jag ska skritta ut blir det nästan alltid att jag gör liiite mer än skrittar, så det är ingen mening att jag skriver det haha! Jag ska rida ut helt enkelt! Sen ska jag se om Linnea kommer hit en sväng, vi har en hel del att fixa haha!
 
 
 
 
 

Solar hela dagarna och lever livet!

VÄRME!

 
Det är seriöst bara en vecka kvar tills jag spenderar två veckor i Malta!! Gud som jag längtar till värmen!!
 
 
 

Sweet sixteen!

Japp, jag fyller 16 år idag. Jag har levt i sexton år :O Det är lite kul att tänka så faktiskt haha! Nu är det ett år närmre 18 och jag får lov att börja övningsköra! happy!
 
 
 
 

Skulle inte tacka nej nu!

Kom ni ihåg att jag totalt ratade detta schabraket av Animo för ett tag sen. nu vill jag bara ha det! såg det liggandes på en häst och det var så ballt! dock ligger prislappen på 1500:- vilket är väldigt mycket för ett schabrak, men drömma kan man väll? Priffe hade varit fin i det dessutom...
 
Det är så fint med de orangea detaljerna och kristallerna!
 
 

Tävlingsdebut kanske?

Jag har precis kollat på lite "pay and jumps" i slutet av augusti, september. så jag spånar lite och tänker om man ska sätta upp det som mål? även om jag inte riktigt tycker om att sätta mål, så kändes det som ett ganska bra ändå!
 Han hoppar utan problem olika linjer, det är när man sätter ihop allt till en bana det brukar bli lite knixigt för mig och Priffe, det går och vi kommer oftast runt men jag vill ju kunna hoppa klockrent en bana innan jag ger mig in på en tävlingsbana, för att ge Priffe de rätta förutsättningarna, och det lär jag ju antagligen kunna ge honom om jag satsar på att komma ut med honom vid den tiden, jag hinner ju träna en hel del!
Ni ska bara veta hur taggad jag blir av att tänka mig och Priffe på tävlingsbanan!
 

När jag fick Priffe pratade jag och hans gamla ägare mycket om att inte stressa med höjder och tävlingar o.s.v, men Priffe lär sig så fort så även om jag inte har hoppat honom så länge så har jag redan kommit så långt med honom, utan att stressa med honom, han tar liksom in minsta lilla, och det gör ju även att jag måste vara noga med honom, och inte komma till en tävlingsplats lite sådär halvförberedda , för hans första tävlingsintryck vill jag ska bli bra, även om han kanske river eller stannar, så vill jag veta att jag kom dit och gav honom de rätta förutsättningarna! Det är lite så jag tänker!
 
Det är ju långt kvar till september men jag kände att jag var tvungen att dela med mig av lite framtids tankar hoppas ni hänger med lite i min text och förstår mitt tänk! Det är ju så viktigt med unga hästar att det blir rätt nu, och han är ju min första ungponny, så nu är jag lite extra försiktig, Jag vill verkligen kunna vara stolt över vad jag åstadkommit med Priffe, Vilket jag vet att jag kommer vara!
Jag får mycket kommentarer av folk vilken fin ponny jag köpt nu, och att han har kapacitet, han har ett fint steg och bra hoppteknik, Det gäller ju för mig att verkligen ta vara på det nu då!  det sätter lite press på mig, men det är en sån go press som gör att man vill vill och vill!, jag vill träna och utvecklas mer! 
Det bästa av allt är ju dessutom även att  jag har en ponny som VILL! det är det absolut viktigaste!  
 

Emelie
  
 
 

OBS VIKTIGT!

Jag måste fråga er trogna bloggläsare en fråga, trotts våran otroligt låga uppdatering finns det ett 100 - tal läsare som dag ut och dag in klickar sig in här nästan varje dag i hopp om att det finns inlägg? Varför? Vad är det ni gillar med min och Alexandras blogg! Vi är verkligen jätteglada att vi har er läsare, och jag ska ta ett snack med Alexandra så hon inte slutar blogga här, hon får några veckors vila och det är allt haha!
 
Det jag vill fråga är då vad det är med våran blogg som ni gillar? Att följa Winnies utveckling med Alexandra, min med Priffe, eller våra liv helt enkelt.
Och vad vill ni se mer av i bloggen
nämn gärna några + och -  också, så vi vet vad vi ska komma igång med och vad vi ska tänka på! :D
 
Det skulle vara så bra om så många som möjligt skulle vilja släppa just sin åsikt i en kommentar för att hjälpa oss! Tack! :D
 
 

ta er lite tid till detta nu så ska ni få se att vi snart får igång bloggandet igen, för vi vet ju att vissa gärna vill se en hel del uppdatering här, eller hur ;)
 
Emelie
 

Nu släcker jag ner!

Klockan springer iväg som vanligt. Efter jag sprungit stack jag till lilla P borstade honom och kollade hovarna. Sen in i duschen, gjorde inpackning på håret och hela köret! haha. Nu är det bara en renbäddad säng som väntar! så gossigt så, regnet öser ner, hatar att Priffe står ute nu... stackars häst! Men så är det när boxkompisarna ska vara ute hela natten då får man följa med.. Dock har ju Priffe aldrig dött av lite regn, det är nog bara jag egentligen! han vill ju vara ute i ur och skur, bara han slipper vara inne och stå stilla så är han mycket nöjd! haha
Nej nu måste jag gå till sängs! God natt! Inlägg kommer imorgon! :D
 
Fina gamle skrutt!
 
 
 
 

till alla lata!

Ska ut och springa i ösregnet nu då gött! nej men på riktigt jag älskar att springa i regn, så nu ska jag vara lika hurtig som vanligt!

oooofft en ohästig bild!
 
Emelie
 
 
 

Förrvirad!

Ena stunden älskar jag att blogga och tycker det är jätte roligt medan andra stunden orkar jag inte/vill inte. Så idag när jag åker till Rhodos så ska jag tänka hur jag vill göra. Kommer kanske uppdatera något inlägg under veckan men troligtvis inget. Från och med idag och en vecka framöver ska jag tänka hur jag ska göra med bloggen, ska jag ha kvar den och blogga när jag känner för det, ska jag sluta helt eller ska jag blogg själv? Måste verkligen ta mig en funderare.
Jag vill ha ett ärligt svar av er. Vad tycker ni jag ska göra?
 
Om jag ska fortsätta vill jag gå in hel hjärtat för det, men jag vet inte om jag kommer orka det... Aja tiden får utvisa.
 
Kram Alexandra
 

AW Sporthorses V.26 2013!

(började skriva på detta i söndags men orkade inte skriva klart det för satt bara och grät)
Bästa veckan i mitt liv, Lätt!
 
För en vecka sedan satt jag och Anna i bilen förväntans fulla och taggade på en grym vecka. När vi kom fram hade många redan kommit, men Kajsa och Bianca hade fixat så vi fick boxar vid dem. Nu började den veckan jag hade väntat på i 228 dagar.
 
Eftersom vi hade pratat mycket på internet så var det som om vi kände varandra redan. Redan första kvällen satt många av oss inne hos Johanna och Carro. Det var så lätt att prata med alla. Det var en grym start på veckan.  
 
 
Sedan började träningar ordentligt, första passet var ett otroligt behövande dressyrpass. Sedam var det teknik hoppning. Vi alla började lära känna varandra bättre och började släppa loss lite mer än första kvällen. Allt rullade på. Vi började bli som en famlij. Jag vet inte vad jag ska skriva, ingen kommer någonsin förstå min kärlek till dessa personer. Vi var ett helt underbart gäng
.
Dagarna rullade på och så kom fredagen, dagen innan hemfärd... Vi försökte verkligen njuta av varje sekund tillsammans. På kvällen satt vi alla i en stuga och hade det helt underbart och tänkte inte på att vi skulle hem dagen efter. Men så kom den dagen vi skulle hem, alla började packa sina saker motviligt. Sedan kom förälder efter förälder. Och så började pay and jumpen. Det regnade som bara den, hann inte komma ut innan man blev blött innanför kälderna. Jag och Winnie hoppade en 110 cm klass och nollade :D Sedan var det dags att säga hejdå till alla. Det är något av det värsta jag har gjort, började gråta som bara den. Usch, det var verkligen hemskt. Vi blev verkligen jätte tajta där nere. Det går inte en timme utan att det plingar i telefonen på vår chatt, tyvärr så kommer de flesta till Liseberg på fredag när jag inte är hemma..Men kommer antagligen träffa de någon annan gång i sommar. I Falsterbo om det blir något :D
 
Älskar er min underbara knäpp extra familj! <3
 
Kram Alexandra
 

Hej!

 
 
Det bidde inget möte igår, jag kom dit men ingen var där, så går det när man inte är uppmärksam och kollar facebookgruppen haha! Men nu däremot ska jag hem till Linnea och snacka om Malta resan, mamma och pappa ska också med! :D
 
Priffe har just nu inga bakskor, dom var såå lösa så passade på att ta av dom igår när Björn var i stallet! (han har gått en sån tappsko utbildning och sånt) så istället för att dom skulle åka av i hagen vilket dom garanterat skulle gjort, och kanske resultera i massakerad hov tog vi av dom fint istället! Hovslagaren kommer dock inte förens på fredag, så han får gå lite barfota där bak haha!
 
Men nu måste jag kila!
 
Emelie
 

Snart dags för möte!

det blev nått konstigt med inläggen idag och igår? men det löste sig, inlägg som skulle komma upp idag publicerades igår o.s.v.
 
min dag har väll inte varit den bästa hittills, när jag slutade jobbet kom jag inte många metrar med moppen pga. soppatorsk, så jag fick leda moppen hem, en sträcka som brukar ta upp mot 20 - 30 min att köra med en fungerande moppe blev betydligt mycket längre och jobbigare idag haha! mobilen glömde jag hemma så kunde inte ringa pappa, men sån tur jag hade så kom pappa körandes och såg mig på våran väg så jag slapp den biten i alla fall! Nu ska jag i alla fall snart till Us mötet, och eftersom det tog lite längre tid för mig hem idag, tar jag Priffe efter mötet!
 
Sen undrar även jag vart sommarn tog vägen? det var ju så varmt ett tag, nu är de bara regn, kyla och molnigt... Tur att jag åker till Malta om 12 dagar!
Emelie
 
RSS 2.0