inte konstigt att de var frukter!

När man skriver så kallade "åsiktsinlägg" tar man nästan som givet att inlägget ska handla om nått man ser negativt på t.ex. skarpa bett eller vad man tycker om Natural horsemanship, Man har en åsikt man vill skriva ut och det ska gärna provocera för att få lite reaktioner på det hela. Varför? självklart vill man få reaktioner, det är ju så man  får bloggen att växa. men varför kan man inte skriva ut positiva åsikter, det kan man också få reaktioner på, samtidigt som man sprider lite glädje! Skriver du ett inlägg om att natural horsemanship eller att trav är djurplågeri, (som lätta exempel) då kränker du faktiskt en grupp människor, är det okej? Det är ju sånt stora bloggare vill få bort från nätet. Det är faktiskt inte bara de elaka kommentarerna som gör klimatet på internet så tråkigt!
 
Så istället tänker jag nu skriva mina positiva åsikter om oss ponnyryttare, det som gör oss till ett riktigt härligt gäng! en sak jag faktiskt tycker vi kan ge oss en klapp på axeln för att vi är så bra på det! (självklart ni på häst också)
 
Jag har varit på en hel del ponnytävlingar och jag tycker det är en sån sjukt go stämning! speciellt på lagtävlingar!
När Anna och Alexandra hoppade Div. 1 så var det så kul att stå på läktaren när Alexandra som var sist ut i laget hoppade, och man riktigt kände alla lagkamraters nervositet och spänning när hon hoppade och när hon kom i "mål" så var det bara HURRA!
även om det gick dåligt för någon så var det inga sura miner! de stöttade varandra och det var så kul att se! genom alla lagmedlemmarnas rundor var de som inte var upptagna med att rida fram sina hästar på läktaren och hejjade! laganda, gemenskap och kämparglöd! (klappa er på axeln nu, det är vi fan bra på)
 
Vi ryttare har så mycket laganda och gemenskap, vi alla älskar våra fyrbenta djur och vill deras bästa! och även om det är lag eller individuellt så hejjar många på varandra! Vi kämpar och går det dåligt så kastar vi oss upp på hästen igen, det var det första man fick lära sig när man ramlade av första gången! Inte konstigt att vi är så tuffa och starka!
 
Jag har ju inga tävlingsbilder på Priffe, så Anna och Alexandra får stå för bilden! Bilden är från pay&jumpen på Göteborg horsepark!

Jag kände verkligen att för en gångs skull ska man få höra positiva åsikter om ridsporten, nu förtiden känns det som om folk letar fel att sätta sin åsikt på bara för att kunna publicera den på sin blogg och få status. är det att respektera sin sport? Är det så vi vill framföra den för samhället? Det räcker väll med att vi red runt på frukter ett tag (haha) Det är klart att icke hästmänniskor inte respekterar ridsporten om vi inte själva kan det heller! Jag menar fotboll hyllas av sina utövare, medans vi letar fel hos dem som vi har så mycket gemensamt med, vi ryttare. Nej nu är det dags att börja ta fram sporten!
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Mikaela

Bästaaaaa inlägget på länge!👏 Har aldrig tänkt så men varför måste man alltid ha negativa åsikter, ditt åsiktsinlägg nu var ju mycket roligare o positivare att läsa :)
Hoppas många tar efter dig på de här!:)

2013-07-25 @ 16:24:50
W.O.W

Ditt inlägg tog mig med storm, bääästa inlägget på lääääänge!! Grymt mycket roligare att läsa än något negativt! Hatten av ❤❤❤

2013-07-28 @ 19:18:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0