Lite tankar om allt!

"Hon vann för hennes häst är grym, hon förtjänar inte den hästen, hans pappa är stenrik och kan köpa vilken häst som möjligt till honom" Det är ofta sånt man får höra inom ridsporten!
 
"Man måste kunna vara BORTSKÄMD utan att bli OTACKSAM och OFÖRSKÄMD och man måste kunna SKÄMMA BORT sina barn lite lagom utan att de blir otacksamma och oförskämda!"
 
Ridsporten är en orättvis sport, ju mer ens föräldrar är engagerade desto bättre förutsättningar. Om man ska ligga på topp i ridsporten kostar det massor och tar mycket tid inte bara ifrån ryttaren utan från familjen också. Tidiga morgnar, sen kvällar i stallet. In/utsläpp och kvällsfodringar.  Om inte familjen ställer upp så blir det svårt att komma upp i klasserna. Sedan finns det dom som vill ligga på LC & LB klasserna. Men om man vill till SM måste familjen ställa upp. Köra till och från tävlingar. Det är något som inte går att undvika i denna sport.
Viktigaste faktorn i detta är ryttarens inställning! Man måste våga tro på sig själv och sin häst, annars går det inte. Sedan måste man ha hjälp av tränare osv. Men våga satsa.
 
Med detta inlägget vill jag säga tack till alla som ställer upp för mig och Winnie. Det är guld värt! Och alla ni där ute, våga tro på dig själv. Om inte har mycket självförtroende läs detta då! Ruskigt bra!
 
Världens finaste! ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0