Dressyrponny Winnie?

Egentligen skulle det här inlägget komma upp på måndag men eftersom Ponnysanning skrev det så har jag fått många frågor så har kommer svaret :)
 
På lördag ska Winnie tävla dressyr!! Evelinas häst har blivit skadad och det är DIV.2 finalen så hon undrade om hon kunde låna Winnie, klart man ställer upp för laget. Så Winnie ska iväg och tävla dressyr såklart följer jag med och är groom. Ska bli spännande att se hur han reagerar. Nu i veckan ska Evelina rida honom ganska mycket. Längtar tills på fredag då vi ska fixa iordning allt inför tävlingen, mys! Det kommer bli en lång dag i stallet då, och så ska vi upp tidigt på lördagen och kommer komma hem sent på kvällen så ska försöka fixa inställda inför helgen så inte uppdateringen blir kaos. Alltså det är bara för den här gången. Hon ska inte tävla honom i dressyr.
 
Men på söndag ska jag och Winnie iväg på hopp clearround också, där vi ska hoppa 90 & 100 cm. Så nästa vecka ska vi ta det lite lugnare. Mysa mycket, gå promenader och ska stretchs rida honom.
 
Blivande dressyrponny? Nää skulle inte tro det ;)
Kram Alexandra


Kommentarer
maja simonsson

tror det kommer gå super, hur fin som helst är han!:)

2012-09-29 @ 21:29:48
URL: http://majjasiimonsson.blogg.se
Evelina

Kommer bli as kul altså! :) han lär bli lite förvånad över vart hinderna tagigt vägen ;) haha

2012-09-30 @ 13:45:48
URL: http://dressyrewes.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0