Tävling!

Imorgon är det tävling på bhsk, så har vart i stallet hela dagen nästa. Skulle uppdatera förut men allt dampar ihop sig och dör... Idag när jag red Winnie fick jag verkligen fram han power. Fy fan vad snygg han var. Synd att ingen filmade. Det bara snurrar i mitt huvud så måste lägga mig + att jag ska upp om 6 timmar typ... Men ska försöka uppdatera er. Antingen här eller på Instagram där jag heter Alexandragustafssonn.
 
Vi hörs!

Vänner<3

Jag vill bara skrika ut hur glad jag är! jag fattar inte varför, men jag är bara så jädrans lycklig! jag trivs med mig själv och mina ponnys eller mina och mina Priffe är min Bobby är typ min medryttarponny? Jag vet inte riktigt vart jag ska ta Bobby som, Medryttarponny, sköthäst, jag har ingen anning foderponny kanske haha!
Jag är glad hur som helst!
 
+ att jag nu har så Jädra bra vänner! Det finns bara två tjejer från klassen som jag umgås med! gose tjejorna!<3  resten struntar jag i! för jag vet att i stallet så finns alla mina grymma vänner, både äldre och ynge, Jag har alltid kul med dom! jag vet varför jag är glad nu, det är pga er mina vänner, Inlägget är ägnat åt er, och jag vill att alla ska veta att ni är grymma, så darför skriver jag detta här! 
 
Man ska vara noga med vilka vänner man väljer att umgås med, Jag har en gång valt fel, väldigt fel, Inte "farligt" fel utan bara fel,  det blev pannkaka av hela smeten då.. UUPPSS inget jag ser tillbaka på som något dumt eller misstag, utan jag tar lärdom av det istället,  
 
Dom vännerna jag har nu litar jag till 110% ärligt! Jag tänker hålla hårt i dom! Tycker om er såhäääär mycket!<3 
 
Önskar att jag bilder på alla men denna får vara bra! på mina tre NÄRMSTA vänner!!<3

Hanna, (jag hehe) Emma och Alexandra!
 
 
   
   

Film!

Film från hoppträningen.
 

Dator

Mamma vill inte ge mig datorn så har inte kunnat göra några inställda tills imorgon... Idag har det vart fullt ös så har inte haft tid.. Direkt när jag kom till stallet så red jag ut med Anna, sen var jag funktionär i stallet där vi hade dressyr tävling. Sedan var det att fixa alla grejer till Winnie, och så var det att plugga. Men har hunnit med allt det på 4 h. Har ingen arning hur jag lyckades :) Men ska ställa klockan lite tidgare så jag kan lägga upp filmen från hoppträningen igår. God natt! (tar in
te åt mig av dumma kommentarer :))

ÄNTLIGEN


Härligt att man äntligen kan logga in! Hoppas att ni stått ut! haha! Kom aldrig in här igår pga allt krångel så har inte kunnat göra et ända inlägg, surt!
 
Har iaf ridit ut med booby idag istället, Hela mitt schema gick åt skogen.. följde det inte alls haha!
priffe har jag endast myst med! jag älskar verkligen min ponny<3
 
 
Har varit funktionär på TORK  idag också! Massa kul med dom goaste vännerna!
 
Nu ska jag passa på att göra tidsinställda utifall att det krånglar igen, så ni har något att läsa! Btw Kul att ni komenterar, Fortsätt med det, då blir vi glada! :D
 
Emelie
 
Visst är han snygg i det oranga shabraket!? Tänk det med ett par gråa eller oranga benlindor. så fint!
 
 

Samma problem!

Har samma problem som Emelie, träningen gick helt okej, har gått bättre innan men är nöjd. Men är helt död så ska sova just nu. Men vi hörs imorgon!

Puss! :)
Alexandra

Arrggg

Funkar inte att blogga, bara från telefonen och den orkar jag faktiskt inte med. Förlåt! Kommer uppdatera massor imorgon om det fungerar att logga in!! :)

Emelie

Hemma!

Har kommit hem från skolan nu, två ponnys ska fixas och ridas, Priffe ute i skogen, vill nog klättra lite med honom. det är bra för honom att gå i lite terräng upp och ned muskelbyggande och bra för motoriken! Ska också gå förbi brunnen sådär tusen gånger så han inte tror att den är farlig! för den var himlans läskig när jag red ut med Stina haha!
 
 Bobby ska gå i paddocken, mycket fokus på att han lysnar på gas, broms och vända inför hoppning/markarbete imorgon med honom! Det kommer att uppdateras mer när jag kommer hem från stallet, Och idag måste jag få någon som kan fota så jag får nya bilder att visa upp här på bloggen!
 
Emelie

Bilder Winnie!Godmorgon!

Idag blir det hoppträning för Augusta Speiser :) Ska kolla om jag kan känna lite på dom höjderna vi ska hoppa på lördag :) Just nu sitter jag och äter (hoppas jag, detta är inställt) Förresten är det någon av er som ska till Dingle naturbruksgymnasium och tävla på lördag? :)
 
Kram Alexandra

22.08

Sitter och försöker göra en ny header hit, men det går inge vidare ALLS! haha xD Det brukar jag alltid överlämmna till Alex eller min syster, Jag har verkligen aldrig någonsin varit den minsta teknisk. med nått. Tror att jag håller mig till att fixa tidsinställda tills imorgon eller vad tycker ni? Haha 
 
Min fina kille<3
 

Bilder!

Bilder på det jag köpte :)
 
Skorna är brunare i verkligheten :)


Kram AlexandraVad?

Vad vill ni läsa om? Provridningen, när jag fick hem Winnie? Vad som helst kom med förslag :)
 
Puss o Kram Alexandra
 

KLART

Båda ponnysarna ridna, gick bra :D Red ut med Emma och Mr Romeo, Det var väldigt kul, haha! :D
 
Priffe reds i paddocken, Han var duktig, tog inte riktigt mina tygeltag dock, Sprang ifån mig lite grann och i galoppen bytte han till korsgalopp i volterna, tog då och red runt fyrkanstpåret i stället och då gick det bra. Måste hjälpa honom att hålla balansen bättre, genom att rida stadigare, Ska prata om detta med tränaren på söndag, så jag får hjälp och tips hur jag ska göra. men i traven... åh älskar, så fin. När vi verkligen fokuserar så var det fantastiskt!
 
Emelie
 

Roligt att vi får frågor till frågesunde. keep it going! :D

Skolan,läkaren & stan!

Efter skolan skulle jag åka till läkaren för att ta allergiprover.. Hatar blodprover eftersom jag hatar/svimmar av blod hehe.

Men efter det så gick jag och mamma på stan och shoppade, köpte en tröja och nagellack från Gina, skor från din sko, halsband och örhängen från ur & penn och så köpte jag ett par svarta byxor från Zara! :) Tack världens bästa mamma! Nu sitter jag hemma och ska plugga...

Som sagt min syster tar Winnie idag! Slänger upp bild på animo kavajen också, skorna är brunare i verkligheten. Edit: det laggar lägger upp bilderna senare!

Kram Alexandra

Zirocco Paintbox!

Tänkte skriva ett inlägg om den hästen jag har lärt mig mest på tills jag fick Winnie.
 
Zirocco Paintbox, Rocco som jag kallade honom är en skimmel på 19 år. Ren rasig new forest. Rocco är en hopp ponny, men jag lärde mig mer hur jag skulle rida dressyr än hoppa på honom. Vi hade inte så jätte flyt i ridning tills jag blev skadad, det var det här jag kunde nöja mig med. Det finns så många som söker hästar att rida så jag tänkte att jag får göra det bästa av allt. Men en kväll i november så ramlade jag av och bröt nyckelbenet så fick inte rida på 6 veckor... Så jag red inte förrens efter nyår då jag hade honom i en vecka för ägarna reste bort, det var som om allt släppte, jag red nästa inte ett ända ridpass utan att vara nöjd. Senare den veckan hade vi en hoppkurs i stallet. På två dagar intensiv träningar så stannade han en gång pga att jag inte förberedde honom innan hindret kom, hoppade bannor på 90, LB höjd för c-ponny, när Rocco kom trodde jag inte att vi skulle kunna hoppa bannor på 90 eftersom han har spatt i båda bak, och är såpass gammal. Jag var helt över lycklig den helgen. Jag fortsatte att rida och det var ett ridpass som jag inte var nöjd med på ca 4-5 månader om jag minns rätt. Vi åkte ut på en pay and jump på billdals rk den 29 januari, 80 & 90 cm. Nollade båda var så himla nöjd.
 
Allting rullade på med träningar, men blev inga tävlingar och jag ville ut men allting krockade, så då började vi prata om att köpa häst. Vi sökte stallplats när hade gjort det satt jag varje dag på hastnet. Och så mejlade vi på Winnie. Men jag red Zirocco fortfarande, den 15 maj besiktade vi Winnie, och efter det ringde vi ägarna och sa att på fredag får vi hem min häst så jag kan inte rida Rocco så länge till. Den 17 maj gjorde jag och Zirocco våran sista start tillsammans, Ambros cup en klubb tävling som är varje år. Det var många snabba och duktiga ponnies med. Jag tänkte satsa eftersom det var våran sista tävling tillsamman. Går in och gör en felfri grund och gasar som bara den i om hoppningen, han tror vi ska hoppa ett annat hinder så vi tappade fart på det, men fick tiden 23,06 s. Jag gick upp i ledning. Det var två placerade och två st kvar. Emelie går in och går felfritt och får tiden 23,03... Om han inte hade trott att ci skulle hoppa det hindret så hade vi vunnit, MEN är super nöjd över en andra placering våran sista tävling. (det var Emelies sista med Debbie också)
 
 
Åååå vad jag saknar dig Zirocco Paintbox! <3
Kram Alexandra

Inspiration!

Några personer jag får inspiration från är Linn (såklart) och Nellie b, Deras killer inlägg är ja vad ska man säga GRYMMA! Dom peppar en så enormt genom bloggar. Det är helt sinnes sjukt hur mycket man kan förmedla genom ett inlägg. Jag har tre inlägg som är såna riktiga rysare. Det första är det Linn skrev om skolmotivation här om dagen. Det andra är Nellies inlägg om att våga tro på sig själv. Det är verkligen viktigt att tro på sig själv enligt mig, annars kommer man ingen stans. Det tredje är om mental styrka som är skrivet av Linn.
 
http://linnolsson.se/?p=8685#comments
http://nellieberntsson.se/2012/07/29/att-vaga/#comments
http://linnolsson.se/?p=7072#comments
 
Det här är tre inlägg som jag känner har/kommer hjälpa mig i livet.
 
Ett annat super inlägg är skrivet av Isabella Nilsson, det handlar om tävlings människan. Dom här fyra inläggen är läsa värda inlägg som JAG tycker är helt klockrena.
 
Alexandra.
 
 

God Natt!

<3

Godnatt hästarna<3

Varit i stallet och gett hästarna mat, gick upp lite tidigare och promenerade med Priffsson också! Sedan pussade jag honom och Bobby godnatt<3 tog lite bilder:

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3852746/images/2012/pic_503bc758e087c349a9000c66.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3852746/images/2012/pic_503bc758e087c349a9000c66.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3852746/images/2012/pic_503bc758e087c349a9000c66.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3852746/images/2012/pic_503bc758e087c349a9000c66.jpg" class="image">

FRÅGESTUND

 
Skriv gärna era frågor i detta inlägg, Blir lättare att svara på dem då. + att ni skriver vem ni ställer frågan till eller om den kanske är till oss båda!
 
Vi har inte bestämt när frågestunden ska avslutas så passa på att ställ frågor NU!
 
 

Dagens Winnie!

Det blev inte alls fokus på varken sits eller på suget eller vad man ska säga. Tänkte inte på att jag har ridit på magic bettet i två dagar i rad, han blir rätt så tjafsig i munnen när man byter tillbaka till gummibettet. Sa la mer fokus på att han skulle ta mina tygeltag och bli mjuk i sidorna. Red i ungefär en halvtimme.
 
Känner att jag inte har så mycket mer att skriva om...
 
Jag och Zirocco!

Peace Alexandra

Om allt går som det ska.

Läser lite olika hästbloggar hit och dit.. Blir så sugen på att tävla när dom skriver om tävlingsdebuter och allt vad det kan stå,
Jag vill också ut och tävla, Anna ska tävla med Debbie på lördag. Jag ska titta på,
Men jag köpte en ponny som jag inte kan tävla med än, Han är fem år och långt ifrån klar och tävlingsklar,och jag ångrar inte en sekund att jag bestämde mig för honom. det var något hos honom, hans personlighet, hans ögon, vakna och pigga.
 
Om allt går som planerat ska vi starta om ett halvt år, jag och min ponny, Priffe,
En clearround på hemma klubben eller kanske en pay and jump på göteborgs horse park Inte långt alls, han kommer känna igen sig, börjar mjukt.
Jag ska ta det lugnt med honom inte stressa fram, Han ska bli noggrant utbildad, Jag ska ta hjäp av tränare för att få honom utbildad så bra det går Vi ska inte hoppa högst, det kommer vi att göra senare,
Den lyckliga männinska jag ska sälja honom till sen om 3-4 år ska lära sig av honom. det är min plan och Jag är sjukt taggad.  sen har jag mina tävlingsmål som vi ska uppnå under dessa år, Dom är höga så om jag endast når till hälften är jag fortfarande så nöjd  jag någonsin kan bli. Emelie Adielsson med Noolia´s Pride<3 Vi ska bli ett team!  
 
 
 Emelie
  

Bobby idag!

Bobby var skit fin idag, Verkligen lyssnade på mig och hängde med i svängarna! Det har jag haft otroligt mycket problem med, Att han bara drar sig mot utgången när jag vänder över paddocken framförallt i galoppen, Jag ger honom inte tillräckligt med instruktioner hur han ska göra, för att jag låser mig helt, jag vet hur jag ska göra men gör inte rätt ändå!
Så idag bestämde jag mig för att det skulle gå! Jag tänkte på allt, leda med inner, stadig ytter, sitta upprätt och hålla om, och det gick klockrent i galopp och allt! Antar att Bobby tyckte det var lite lättare med tydligare instruktioner från mig också!
 
Men jag red inte bara i paddocken utan red fram i skritt och trav ute på ängen först. Det gick ok,
för att komma till ängen måste man hoppa över ett brett dike som vi hoppat över förut men idag gick det ingen vidare, Tillslut hoppade Anna upp och fick över honom, Antar att jag var rädd. då han stog på bakbenen några gg, inte högt men tillräckligt, fy vad arg jag blir, Men när han väl hoppade över fick han massa berömm, Sedan hoppade jag över det igen och då var det inga problem!
 
Men idag känner jag mig grymt nöjd med min ridning och Bobby. :)
 
Emelie
 
Snygge ponnyn! Fotot är taget av Emma Fellenius. som bloggar på Eastyles.blogg.se
 

Visst är han fin!? :)

Bilderna är inte från idag:)

Del 2

Emelie
 
 

Planering!

 

4,2 KM

På idrotten sprang vi 4,2 km, det kändes lättare än vad jag trodde det skulle vara tur det. Jag har noll kondis men det ska det bli ändring på. Ska försöka att komma ut och springa två gånger i veckan. Men vi får se hur det blir med det...

Winnie ska få gå ett medel hårt dressyr pass sedan. Mycket fokus ska ligga på min sits och att Winnie inte tar för mycket stöd i hand utan att han ska bära upp sig själv lite mer än vad han brukar men det åter står att se hur det blir med det ;)

Puss så länge! Love till bilden!

Tävling!

Nästa tävling för mig och Winnie är på lördag. Vi ska tävla på Dingle naturbruksgymnasium. Vi ska hoppa LC & LB.
 
Men var i väg förra veckan på göteborgs hästsportklubb här får ni en  utvädering från den: (Finns på FB & Instagram)
 
Känslan slår allt!
Lc 4 fel!
Vi hoppar klockrent allt, kommer till 7:an som var ett titthinder direkt ur sväng. Winnie hinner inte märka hindret förrens en meter fram för. Så han stannade... La en volt och hoppade det klockrent. Det ända jag kunnde ha gjort den hår runda var att ha lite mer fart/driv i honom. Annars är jag super nöjd! ♥

Lb Ute
B
lev utesluten. Winnie var sjukt taggad. Lite väl mycket taggad ;) Hoppar ettan tvåan hur bra som helst sen tog han inte mitt tygeltag så sprang förbi. Sen kom 4:an (som var samma som 7:an i förra klassen) han blev han tittig och stannade. Sedan hoppar vi 5, men han tar inte mitt tygeltag igen. Så springer förbi igen= utesluten. Men jag måste lära mig att rida med sitsen mer. Men är sjukt nöjd med hela dagen, det är trots allt vår första riktiga tävling!!!

Världens bästa Winnie!
 
Här filmerna från tävlingen.
 
 
Kram Alexandra!

Måndag

Ska hitta på något kul på onsdag med priffe. typ till terrängbanan eller något!? :D skulle vara skitkul! 
 
 Jag gör dock en ändring redan nu, På fredag kör jag lite mer ansträngande för priffe. Rider tills jag har Känslan. Mellan hand och skänkel. Få ihop Priffe lite mera, Rider inte länge men lite hårdare pass Mycket övergångar! ni fattar ;)
 
Emelie
 

tuta och köra!

ligger fem tidsinställda inlägg till imorgon. Från oss båda, Så håll utkik och släng gärna in komentarer. Det gillar vi!
samtidigt som vi kommer blogga imorgon, så det blir big update! ska se om inte vi ska fixa en liten grejj imorgon också som jag tror skulle bli uppskattat!
 
Kram
 

Idag: ridning

Det var hur kul som helst att rida ut med Stina, både Bobby och Priffe skötte sig utmärkt, Bara att Priffe fjanta sig i början, Ville inte gå förbi nått? Så Bobby fick gå före..
 
Tog både skritt trav och galopp, Priffe var riktigt fin i galoppen idag, han verkligen koncentrerade sig, inte tittade på massa annat vilket känns kanon, sen kom en brunn...... och vips så var vi ute på åkern haha! Han luktade på den och sen galoppade vi fram igen, tossen<3  
 
 
Jag har bildbrist. alvarligt.
 
 

26 augusti!

Exakt tre månader sedan jag blev 15 för er information ;) Men denna dag började med att Emelie väckte mig o Anna genom att fråga om Anna hade utsläpp.. Efter det dampade vi lite hihi. När vi åt frukost så frågade jag mamma och pappa när vi skulle köpa ny kavaj till mig för min gamla är för liten i armarna.. Så vi kunde först inte bestämma om vi skulle åka till hööks eller svensk ridsport men det blev svenska ridsport där jag blev helt galen och ville köpa hur mycket som helst men fick bara (okej inte bara och bara men ändå;)) med mig en Animo kavaj och ett HV POLO schabrak. :) Efter vi hade vart där åkte vi till stallet där jag började med att mocka och göra maten, sedan var det insläpp som stod på schemat. När jag hade tagit in hästarna så lät jag Winnie äta så jag städade mitt skåp och putsade det som behövdes bli rent :) Efter det borstade jag i ca 45-50 min på Winnie. Sedan blev det hoppning.
 
Hoppade på en 8 på ett sockerbits hinder, jätte nyttig övning för både mig och Winnie. Efter det så hoppade jag på ett räcke som log på 80 cm ungefär 7 gånger. Winnie var hur mjuk och fin som helst. Red i ungefär 45 min. Slutade när det kändes som bäst. På onsdag är det hoppträning ska kolla med Emelie om hon vill filma eller ta kort.
 
Jag älskar min ponny!
Foto: Emma
 
Kram Alex!

Update!

Kommer snart, ska bara äta först! :)

Ps

Tänkte bara upplysa om att Bobby INTE är min egna ponny! Jag hjälper Stina (ägaren) att ta hand och rida Bobby eftersom hon själv ej vill rida honom så mycket :) så nu vet ni det! + att jag gillar Bobby så mycket så då har jag valt att fortsätta ha honom även när jag fick priffe ;) ni kan läsa mer om Bobby på min presentation, priffe också. Gå bara in på mina inlägg vid kategorier och scrolling ner;)

Noolia´s Pride del 1

Jag var och provade Priffe i Markaryd två gånger, Jag minns påvägen ner hur det pirrade i magen. Det gör det nog på dem flesta eller? sov gott den natten... Nästa gång red vi ut. rooligt! Sov ännu bättre den natten. några veckor senare körde de hit honom till göteborg, den 16 augusti.
 
Tanken var att jag skulle få en ponny på foder precis som Debbie är, Så jag var och provade en jättefin ponny i sollebrunn som skulle lånas ut på foder, Skulle ha henne men hon blev tyvärr skadad. Jag blev såklart jätteledsen, men jag hade tur i oturen - Mamma och Pappa bestämde att vi skulle köpa en ponny istället och då blev det tillslut min fina gosiga Noolia´s Pride<3
 
Jag lägger ut bilderna i olika delar, Har så många.
Del 1
 
 
Så småning om kommer filmerna också, Kram Emelie
 
 

tjoho!

Drar snart till Hööks eller svensk ridsport med syster och alex, Har inte bestämt oss än, Kommer nog inte få med något hem idag, Kommer  bara kolla in lite grejjor.
 
Det är alltid kul att åka på äventyr med alex, man har inte tråkigt en sekund! haha
 
din korv vad gör du?
  

ang bilderna

La aldrig ut några bilder från igår då det blev ett litet misstag,, så de kommer inte komma ut några bilder tyvärr. Ska se om någon kan ta lite bilder idag.
 
 
Ska iallafall rida ut med Stina med bobby!! ska bli skitkul att hon äntligen ska rida sin ponny! :D
Ha det bra!
 
bild från första gg jag red priffe hemma<3 (Bilden nedan - Bobby)
 
 
 Älsklingsponnys! :D
Emelie
 

God Morgon!

Blev ingen bloggning igår för att Anna o Emelie följde med mig hem efter stallet :) Vi kollade på film hade det jätte mysigt. Trevligt trevligt.
 
Igår så red jag o Anna ut, det gick jätte bra. Ska se om jag kan lägga upp någon film från när vi red i en gamal hage. Har haft den mysigaste helgen på länge, men den är inte slut riktigt än...
 
Vi hörs!
 
Vad då modeller? ;)
 
Kram Alexandra

Ceasar!

Kram Alexandra

Lyckligaste!

Jag är nog en av världens lyckligaste människor just nu, jag har underbara vänner & VÄRLDENS bästa ponny!
 

 

smakprov

Några smakprov som Alex tog igår. Han är fin min ponny!
 
 
Fler kommer ikväll! :D

Filmer!

Filmer från träningarna hos Linn.
 
 
 
130 CM! Galet!
 
Kram Alexandra

God Morgon!

Idag ska vi åka till Naturnära och köpa en spånbal och Müsli. Typ halv tio väckt av att Emelie ringer... 
Jag: hej....
Emelie: hej, väckte jag dig?
Jag: aa....
Emelie: aha GODMORGON då.
 
HAhha man brukar säga att man ringer senare men nepp inte Emelie. Ne nu måste jag göra mig iordning. Vi hörs!
 
 
 
Kram Alexandra
 
 

Fredag den 24 augusti!

Haft världens mysigaste fredag på länge, först så var det skola (kanske lite mindre mysigt) Förresten på tal om ingenting så träffade jag Linn på centralstationen idag, hon är alltid så go o glad. <3 Men efter skolan åkte jag hem till Emelie o Anna som hade gjort hembakad pizza så vi åt den och chillade lite efter det gick vi upp till deras stall där jag blev en hunds lekkompis haha söte Caesar! + att jag var fotograf samtidigt som jag lekte med hunden. Har ingen aning hur jag lyckades med det. Men ni kommer få bilderna av Emelie senare, men efter dom hade ridit tog jag o Anna moppen bort till mitt stall, så fixade vi allt sen runt halv åtta så red jag ett dressyr pass, han var lite stel men ändå mjuk. Vet inte hur jag ska formulera mig, Men kändes ändå bra, så slutade när det kändes hundra. Anna fotade så får se om Emelie lägger upp dom bilderna med eller om jag får dom.
 
Så här har min dag sett ut, lite rörigt inlägg men skulle kunna somna med datorn i knät just nu. Så säger god natt nu med!
 
 
Kram Alexandra

Helgen väntar..

Idag är det fredag, underbara fredag. Två ponnys ridna, Priffe var såååhäär fin, Valde då att avsluta, kommer bilder imorgon eller senare. Bobby skrittade jag enbart med istället, tänkte att han kanske hade lite tränningsverk sen igår.
 
Nu till helgen ska jag försöka ta det lugnt, imorgon har jag utsläpp i stallet. rider tidigt tror jag. Sen ska jag vara med mina vänner! :D
 
kram Emelie
 
 
 

Mål!

Vi alla har olika mål. Det kan vara allt från att den där första galoppen på den läskiga hästen till att tävla SM. Alla har vi olika mål och vi kommer olika långt. Men som meningen på Carros header är: Genom att sikta mot det omöjliga, når vi den högsta graden av det möjliga! Tycker den stämmer till 100 % Om man kämpar som en galning mot det omöjliga så kommer man så långt som det går. Jag har satt upp ett mål som är högre än det jag tror jag kommer komma till.
 
Det finns många som har kortsiktiga mål och långsiktiga eller inget alls. Som i år har jag som mål med Winnie att försöka få så stadiga rundor i LB som möljigt, Men det viktigaste är att vi har kul! Men som jag är en tävlings människa så har jag satt ett långtsiktigt mål som är högt. Men nu måste jag bara sträva mot det. Och NI kommer att få följa med mig på min resa, både mot och framgångar.
 
 
Det jag vill komma till med det här inlägget är att om man tror på sig själv så kommer man nå sitt/sina mål.
 
Kram Alexandra

24 augusti

kommit hem från skolan,
2 hästar ska ridas, Börjar med Priffe i paddocken, kanske blir att skritta ut lite också. Bobby the same fast enbart paddocken. Ska kolla om någon kan fota också! kram Emelie
 
 

Alltid lika kul!

 
 
 
 
Såhär är det varje dag, och det är alltid lika kul att borsta dagen efter haha! Men det sägs ju att man man lär känna hästen när man borstar, kanske darför jag känner honom så bra!
 
kram emelie

Bild minnen! Del 2!

Fler bilder från dom första dagarna!
Världens lyckligaste tjej med världens bästa ponny! <3

Godmorgon!

Hur är det med er? Jag är faktiskt ovanlingt pigg. Kom hem sent igår så gick och la mig direkt men Winnie fick vila går. Stog bara och myste. Han är helt underbar. Idag blir det först skola sedan blir det att åka till stallet, där det blir ett dressyr pass. :)
 
Ne nu måste jag gör mig klar så vi hörs!
 

Stallet halva dan!

Hej hej!
Stallet har varit prio 1 idag, Red långrunda med Bobby, Anna och Debbie och Emma med Mr Romeo!
Hur galet kul som helst!  Han skötte sig galant!
Priffe longerade jag lite snabbt i paddocken endast. Duktig Ponny<3
 
Jag tycker det är så kul att ha mycket att göra! Att få planera för att hinna med allt! vilket känns väldigt viktigt för mig nu, Jag går i nian och har 2 ponnys ( en egen och en typ gratis foder) och för att hinna med allt så krävs det planering så allt sker snabbt och smidigt, utan att man behöver stressa. Håller ni med?
 
2 färska bilder från idag
Priffsson<3
Bobby
 
Jag blir så galet trött på min dator! Man lägger ner tid på att rotera bilder men inte funker det.. nej det gör det inte... Vänd på era huvvun. simple as that ;)
kramar Emelie

En bild säger mer än tusen ord!

Hemma!

Just nu sitter jag hemma och äter kex. Ska åka till stallet om ca 1,5 h för vi har kvällsfodring idag. Hade tänkt och longera Winnie idag. Men får se, är lite ridsugen just nu speciellt när det är bästa Winnie jag ska rida. Hade varit nere och ätit i typ 15 min så kommer jag upp och kollar på telefonen och då har Emelie ringt tre gånger för att hon har glömt av lösenordet till bloggen, det är min blonda bästis fästis. ;)
 
Emelie till vänster, Anna till höger! (Jag kommer få hämnd)
 
Vi hörs! Kram Alexandra

Winnetoo!

Winnetoo som ni flesta känner igen från Linnolsson.se är en 10 årig valack imp holland. Winnie har gått upp till MSV:B med Linn. Med mig har Winnie tävlat upp till LB, men till våren är planen att starta LA.   Winnie kom till oss den 18 maj i år. Ridningen går bara bättre och bättre för varje dag! Winnie och jag kommer satsa mest på hoppningen, men några dressyr tävlingar kanske det blir också.
 
Winnie är imp Holland och har helt okänd stam.En valack som är född 2003 och är 1,46 m i mankhöjd. Winnie är en ponny med riktig stor personlighet. Om vi hoppar och nuddar en bom eller river så kickar han efter. Men det är den här personligheten som gör Winnie så speciell.
 
Kram Alexandra

Bild minnen!

Tänkte lägga upp bilder som vi har tagit under dessa tre månaderna, jag kommer börja dom första dagarna och så går jag vidare tills jag kommer dit vi är idag.
 
Men börjar första dagen!
 
5 Min efter han var utlastad!
 
Några timmar senare!
 

Första gången ute i hagen :)
 
Kram Alexandra

Alexandra Gustafsson!

Jag heter Alexandra Gustafsson och är född 1997. Jag, ihop med familj, bor i Torslanda som ligger lite utanför Göteborg. Jag har ridit sedan jag var sju år gammal, och fick mitt häst intresse pga att min syster hade egen häst. Jag har sedan dess haft sköthästar, medryttarhästar, men nu har jag min egna Winnetoo <3
 
 
Winnetoo som ni flesta känner igen från Linnolsson.se är en 9 årig valack imp holland. Winnie har gått upp till MSV:B med Linn. Det här året ska vi inte satsa så mycket, bara få rutin på tävlingar tillsammans. Lära känna varandra ordentligt! Winnie kom till oss den 18 maj i år. Så har haft Winnie i ungefär 3 månader. Ridningen går bara bättre och bättre för varje dag! Winnie och jag kommer satsa mest på hoppningen, men några dressyr tävlingar kanske det blir också. :) Jag bloggade på vibyalexandra.blogg.se innan men kände att jag inte orkade uppdatera varje dag utan nu när jag om Emelie kommer blogga tillsammans så blir det antagligen uppdatering varje dag :)
 
Hoppas ni stannar kvar! :)
Puss och Kram!

Emelie adielsson

Hej mitt namn är Emelie Adielsson och jag bor tillsammans med min familj i torslanda, Jag är 15 år och har ett enormt intresse för hästar, Tycker också om att umgås med mina vänner, Mina älskade vänner!.
Jag har ridit sedan barnsben då vi har bott bredvid en hästgård sedan jag och min tvillingsyster Anna föddes.
 
Det var inte förens 2 och ett halvt år sedan vi fick vår första ponny! En vit c-ponny som heter Debbie, dock har vi bara henne på foder från ett stort uthyrnings stall. Men eftersom jag har växt ur debbie, och att vi aldrig passade ihop så har jag äntligen fått  MIN egna D-ponny Noolia´s Pride, Denna gången köpte vi en ponny!
Honom har jag endast haft i 7 dagar! det kommer komma en närmare beskrivning senare i inlägget! Innan Priffe (Han kallas så), har jag tagit hand om en ponny i samma stall i snart ett år,- Bobby. Honom har jag nästan också som min helt egna bara att jag endast behöver göra stall sysslorna två ggr i veckan.
 
Noolia`s Pride
 
Priffe är en valack född 07. Han är svensk ridponny. e. Veronas Gerswin RP 136 och u. Noolia´s Rose
Jag har somsagt bara haft Priffe i sju dagar, så vi håller fortfarande på att lära känna varandra, Han är alltid pigg och glad! Jag tycker om honom mer för varje dag som går!
Min fina underbara Ponny! än så länge haha<3
 
 
Bobby
 
Bobby betyder väldigt mycket för mig.
Han är en valck och är helt okänd förmodligen en tinkerkorsning på 10-12 år
 
Bobby har haft det lite tufft i livet innan han kom hit för ungefär ett år sedan. Han har varit en cirkushäst för länge sedan men cirkusen gick i konkurs och då var det Bobby som blev utan mat.. Tillslut såldes han till en westernridskola för han blev för mager. Dock trivdes han inte alls där så han las ut på annons och det var Stina som köpte honom (hans nuvarande ägare) När han kom för ungefär ett år sedan så vill stina inte rida honom vilket hon fortfarande inte vill. Så hon frågade mig Anna och två andra tjejer ( två av mina bästa vänner Emma och Hanna) om vi ville ha honom två gg i veckan. Men tillslut var det bara jag som ville fortsätta ha honom och det slutade med att jag red honom i princip varje dag! Han har varit väldigt svår, men det är bättre nu! Och vi har fått ett speciellt band han och jag min prinskorv<3 
 
såhär ser han ut idag<3
 
 
Det var allt för mig och om ni vill läsa om debbie gå in på eastyles.blogg.se
 
hoppas ni kommer gilla min och alex blogg!
RSS 2.0