Varför är han så bra! Galoppbyte ö bom

Där rök hans manlig het...

Som han egentligen aldrig har haft!

Där rök hans manlig het...

Som han aldrig haft!

Tittade bak i schabrakarkivet idag!

Detta speglar mitt humör idag, Priffe kommer känna sig så fin!

Espresso house <3 Emelie

Tråkigt att Alex slutar blogga, eller hur! Jag kommer att starta upp min egen blogg som Alex mer en gärna kommer få slänga in ett inlägg om hon vill iallafall. Men tills den är fixad så kommer jag fortsätta blogga här.

Nu sitter jag hursomhelst på espresso house (standard) med Alex, hennes syster och en kompis till henne och fikar, sen blir det bio. Kan tacka min pappa att jag kan sitta här och fika typ varje dag hahaha!

Imorgon tänkte jag att jag skulle börja blogga på riktigt, Kameran ska med om jag ska nånstans och jag ska börja skriva ordentliga inlägg mer meningsfull och rolig läsning! Inga fler mobilbloggar, det har blivit så bekvämt sen jag fick iphonen! Lovar!

/ Emelie

Ledsen..

Jag har nu velat fram och tillbaka väldigt mycket och kommit fram till att jag ska sluta blogga. Jag har haft en underbar tid här men känner att varken tiden eller viljan finns till att hålla igång bloggen så som jag vill. 
 
Om ni vill fortsätta och följa mig och Winnie kan ni följa mig på instagram där jag heter Alexandragustafssonn.
 
Emelie kommer fixa en egen blogg men tills den är klar så kommer hon blogga här! 
Tack för tiden här den har varit underbar! 
Tack för allt!!

Har kul på tdb... ^^

Ghsk

Det är hur bra som helst när det är pay and jump så ofta på ghsk, anmält mig till den 3:e nu nämligen, det är så bra träning för Priffe att få vara bland flera hästar. Och vara bland dessa tävlingsliknande förhållanden. där har dom hinder som inte är helt otittiga heller. Det ger bra rutin och han blir mer världsvan! Kan det bli bättre?

Ghsk 20/8

Priffes första pay and jump. Hindrena var läskiga och speciellt sista. Lite besviken på mig själv att jag inte red på han mer, han tog min "det är hans första start" snällhet som "utväg" ni ser ju hindrena han hoppar dirr, helt annan tidning från mig då!

Två

Nu har jag gjort mitt, tre hästar omhändertagna varav två ridna! Priffe skötte sig fint, svarade bra på skänken men han var lite jobbig i vänster handen, bet sig fast och tvära ut med rumpan, typ krabbgång, det blir SOS Christian Bengtsson på den haha! Ska prata med honom om det iallafall!

Otto var det fokus på att svara fram, han gick finnemang men nått är lite knepigt med hans gång, så det blir nog att Rebecka får kolla upp det, synd!


Frukost!

Godmorgon!

Veckan börjar närma sig fredag och helg, känns mycket bra och välbehövligt, ska försöka sitta med lite matte nu i helgen dessutom, räkna ikapp. Men en är det inte lediga dagar utan vi kör på idag med att starta dagen med idrott! Hur trött man än är innan så är man alltid piggare i huvudet efter att ha gjort nått fysiskt, så det känns bra!

Annars ska jag se om jag hittar mig ett par nya byxor idag istället på stan och sen städa mitt rum (den har ni hört några gånger nu....) men jag är så slarvig med mitt stackars rum. Sen ska jag rida Priffe som fick vila igår istället och efter det ta mig hem och ta det lugnt, kanske öppna poolen och simma lite? Sounds like a plan!





Emelie på högvarv!

Jag vill verkligen skriva om nått riktigt intressant nu, vet inte riktigt om vad men jag har sjukt mycket inom mig nu som kan bubbla ut. Vad vill läsa?
Mina åsikter om nått? Nått ni vill veta om mig eller Priffe? Känner verkligen för att skriva ihop massa bra inlägg!
Kom med förslag!
 
Sen så lovar jag att filmen från pay&jumpen kommer snart! ^^
 
 
 
 

Hästtjej.se

Uppe i stallet och mockar bajs i paddocken ... Kl 9, standard!

Fikar med Alex!

Nu börjar det, sitter på espresso house och pluggar! Haha

Tjollahopptjollahej

Jag känner mig lika glad och positiv idag om inte bättre än igår! Allt känns helt super och jag har lust till allt!

Dagens planer är helt enkelt gå i skolan sen ta en runda på stan med Alex, måste verkligen köpa ett par nya byxor och lite toppar! Sen ska Priffe ridas ut, han har gått hårt ett bra tag nu så han ska få en liten paus idag.

Ne ut och leva livet!

Pustar ut!

Åker hem med en ponny på1,46 i mankhöjd! Vilket jag kan tacka Alexandra för då mätmannen Tillslut sa att nån mindre nervös en jag skulle hålla honom, plopp så sjönk han och blev lugn när Alex tog han haha! Så jag tar med henne på slutmätningen om två år xD

Allt är så bra!

Just nu känner jag i skrivandets stund att allt är helt sjukt bra! Taggad på skolan, taggad på hästen, Taggad på hela livet! Visst jag har lite saker att klara upp, lite tonårsproblem, vi alla har eller har haft dem haha, men vad gör det när allt annat är så jädrans bra! Hoppas verkligen jag kommer hem med en inte allt för stor ponny i släpet idag så jag kan vara lugn inför slutmätningen om två år, fast tänk om han är för stor nu? Vad ska jag göra då? Äsch det tar vi då i så fall!

Nu ska jag iallafall ta mig upp ur sängen efter ha skrivit av mig mitt glada humör. Det är så gött att vakna upp och känna YES NU KÖR VI!!

SMILE^^

"Trumvirvell"'

Imorgon är det dags för Priffe att årsmätas!!! Då får jag se om jag åker hem med en ponny eller häst haha!

Nej men det ska bli skönt att få honom mätt, då kan jag ju även ut och starta annat än pay and jump, nu har jag anmält mig till en den 3 och en den 22 september, jag känner att det är att komma ut vi behöver, få rutin och ha kul. Jag hopptränar på söndagar som vanligt, och det är sjukt vilka stadiga banor vi hoppar, Augusta och jag var helt lyriska över honom i söndags, men på tävlingsplats behöver vi träna, ju mer jag kommer ut med honom ju bättre blir det ju.

Jag har som mål att under denna hösten vill jag ha kommit ut och hoppat LD avd. B så nu kommer det vara intensivt med träningar och pay and jumper för att få den träningen och rutinen vi behöver för att inte få 5 stopp och en avramling... Aja jag vet att Priffe kommer bli en jävla bra häst och vi kommer bli ett grymt team! Självförtroendet är på topp! Älskar ponnyn!

Idag matchar vi rosa i stallet

Aug. 26, 2013

Den där totalt egentligen kassa rundan på Göteborg horespark förra veckan måste gjort nått bra iallafall, på hoppträningen igår var han som en dröm att rida, allting satt och banan i slutet rullade verkligen på, som om detta är det ända vi gjort i två år typ! Helt otroligt. Både jag och Augusta tänkte att det måste varit bra för honom att komma ut, han kändes lixom "ja men det här kan jag".
Sen blir han piggare och piggare i hoppningen i takt med att han förstår mer, så igår fick vi slänga in lite lydnadsövningar haha! Sen har han svårt att inte slänga lite på huvudet och kanske skutta lite efter sista hindret när jag släpper honom, han känns så lycklig när han får hoppa haha!!

Aug. 24, 2013

Det gick inte jättebra när jag skulle förhandla med mamma om Primeboots alls, så jag börjar spara ihop till dom nu, hon var inne på att beställa dom till mig, men hon ändra sig när hon såg dom och priset haha! Men jag är ju rätt bra på sånt här så jag kanske lyckas övertala henne....... ;)



Plans

Dagens saker som står på listan är att följa med Hanna med breeze på tävling, och sen hjälpa pappa med våra folkrace event. Trevligt trevligt. Linnea kommer vara med på eventet också och efteråt kommer vi att köra dom gamla bilarna, det är så kul, och man behöver ju inte vara jätterädd om dom heller haha! :) men nu ska jag upp ock käka frukost!

Visst blev breezes knoppar som jag gjorde igår fina ;)

Följ mig på vine!

Emelieadielsson

Läxa!

Känslan när man sitter och gör den första riktiga läxa.... Asså den är rätt nice ändå haha! Dock rätt svår..

Överraskar mami!

Gud vad duktig jag känner mig, städat upp i nästan hela huset åt mamma haha! Jag vet vad jag ska göra när jag vill ha nått haha, kan det vara ett lite bidrag till Primeboots tro??
Jag har verkligen hittat ett par jag vill ha, så grymt snygga! Så när mamma kommer hem ska jag minsann förhandla lite haha!!

Hoppträning med Priffe 18/8

Lite sent men här kommer en liten film från hoppträningen i söndags. Han var super duktig, men lite trött här på slutet, och de var ganska varmt :)

Aug. 22, 2013

Degar just nu i soffan här hemma i väntan på att åka till bussen, jag hade så ont i halsen att jag vaknade vid halv 7 imorse och jag börjar halv 11.. Men morgonen blev lika lugn och härlig som igår, och den är helt okej haha!

Idag har vi vår första riktiga skoldag på Kitas, med vanliga lektioner och det ska bli så kul och härligt att köra igång. Nya roliga ämnen som jag aldrig haft och jag ska verkligen köra på! Idag mår jag så bra!



Så härlig morgon!

Jag bestämde mig verkligen för att gå upp när larmet ringde idag, sagt och gjort. Jag hinner duscha, äta frukost och ta allt med lite lugn och inte behöva stressa! Hur skönt?

Priffe ska få gå en promenad idag, det har han förtjänat, det och morötterna han fick igår haha!

Nu ska jag iallafall fortsätta min lugna morgon så hörs vi senare :)

Pay and jumpen!

Jag är så super nöjd över Priffes prestation så det är helt stört! Han skötte sig super på framridningen trots att det var mycket i huvudet på honom och många hästar så höll han nästan alla fyra hovar i marken hela tiden. Så nöjd över honom!
Min inverkan kan man kanske dra ett sträck över men självklart är jag nöjd, men när jag tittar på filmen ser jag precis det jag inte ville se, jag är för snäll! Måste verkligen rida bestämt mot alla hinder! Det var nått Alex tjata på mig om. red som jag gjorde på 4 av 9 de nio hinder han inte vägrade på hade vi garanterat varit felfria, alltså tar jag på mig vägringarna.

Resultatet snabbt och enkelt:
20 fel (ramlade av på sista hindret dessutom haha! )

Nästa start är på samma ställe den 3 september, då tar vi transporten dit och den gången hoppar jag två starter! Då ska jag minnsan få vara nöjd över min prestation också. Det är lixom bara att fortsätta åka ut med honom, få grymt mycket rutin, rutin och mer rutin, kanske hoppa över nån hoppning hemma för att åka ut med honom på träningstävling ofta ett litet tag för att få honom mer "världsvan" det är det som behövs nu, det och träningarna för Augusta!

Jag har film om ni vill se!

Analyserar!

Jag tittar på filmerna från senaste hoppträningen nu, försöker analysera min ridning, tittar noga och kollar vad jag behöver förbättra. Måste säga att det ser riktigt bra ut men det finns ju alltid saker att öva på. Framförallt min bestämdhet har blivit sjukt mycket bättre, men blir han tittig på ett hinder måste jag rida på och ge han självförtroendet, där sviker jag han ibland. Det ska jag tänka på idag när jag hoppar på ghsk!

Nu taggar jag tills ikväll

Wish is luck!

Kom igen nu va!!!!!!!

Det känns som jag håller på att gå sönder totalt just nu, från att ha varit total tränings narkoman och nyttighetsfreak har jag bara sackat ihop. från 4-5 dagars löpning och träning inför göteborgsvarvet har jag slutat löpa helt? Jag vet inte om det var för att mina knän börjat ge upp eller om jag kommit in i nån bekvämlighets zon, bra känns det inte iallafall! Jag mådde sjukt mycket bättre när jag sprang och åt rätt, ändå så gör jag det inte? Jag var mycket piggare, sov bättre och var mer på, nu går jag på autorepeat, går upp som en Zombie på morran, skippar frukost, gäspar mig genom skolan som knappt börjat än, kommer hem går upp till Priffe - känner mig lite mer levande då eftersom jag är sjukt taggad med Priffe nu, sen kommer jag hem slänger i mig mat och efter det ligger jag vaken halva natten och efter det börjar allt om igen. Jag orkar inte göra något annat, och det är så inte jag! Pigga alltid glada Emelie? Vafan? Jag måste verkligen ta tag i löpningen igen och med en bättre kost! Ni anar inte hur mycket bättre man mår, det är så viktigt! Hjääääälp! Känner mig så instabil just nu vad gäller detta va! Nej ändring på detta är vad som gäller! Välkomnar gärna mitt "gamla liv" haha!

Alexandra vad hade du gjort om....

Angelica
Alexandra vad hade du gjort om Winnie blev skadad och han inte skulle kunna gå höga klasser efter det?
 
Beroende på skada, om det var att han ändå kunde tränas som en ”normal” häst hade jag haft kvar honom, men om det var att han skulle bli ”Skogsmulle” hade jag sålt honom då jag vill träna och tävla.
 
Wilma
Alexandra vad hade du gjort om du inte hade köpt Winnetoo? :)
 
 
Antagligen köpt en annan ponny.
 
Linda C. Risberg ....
 
Winnie blev utdömd?
 
Om han hade ont hela tiden hade jag valt att ta bort honom, då slipper han lida… Men om han inte hade ont av det skulle han få åka till ett betes ställe och bara ha det underbart.
 
Annie ...
 
Vann en miljon? Klassiker, haha :D
 
Hade sparat nästan allt, sedan hade jag haft det andra till shopping. Men jag känner att jag inte vill ha något mer just nu. ...
 
Fick ett jättebra bud på Winnie innan du är "klar" med honom? :)
 
Beror helt på summan, men om det är mer än vad jag hade tänkt mig så hade jag sålt honom. Men beror helt på summan och ryttaren om den passar med Winnie.
 
Carolina ...
 
du ramlade av och bröt benet och inte kunde rida på ett halvår?
 
Jag hade lånat ut Winnie till en person, om hon hade velat ha honom så klart. ...
 
om du blev erbjuden att rida och tävla en jättefin storhäst?
 
Om jag hade passat med hästen hade jag tackat ja!
 
kajsa
 
fall jag gav bonzy till dig!
 
Hahah jag hade tackat och bugat ;) Men om vi inte hade passat tillsammans hade jag inte tagit emot honom.
 

Bilder från igår

 

Gårdagen!

Igår var det mysig tjejkväll med girlsen från gamla klassen, det ve sjukt mys! Senare mot kvällen kom det massa mer folk och lite party drog igång haha! Hoppas på att resten vaknar snart så vi kan hjälpa linnea städa huset, vi fixade lite igår och städade men det är ju inte jätte fint i huset haha... Men dom är så trötta så jag sitter med linneas föräldrar oh tittar på TV nu, typ mina extraföräldrar haha! Jag hade iallafall sjukt kul igår och mår förhållandevis riktigt bra idag hahaha!

Hursomhelst ska jag rida igenom Priffe ordentligt idag, jag hade så bråttom igår så jag hoppa upp baracka och red i paddocken vilket gick riktigt bra, men det var lixom motionsridning bara haha!


Mina älsklingar!

Träffade Bianca, Kajsa och Jenny efter skolan idag, sjukt mysigt! Vi gick runt i massa affärer, efter em stund kom några av deras killkompisar och vi gick runt hela stan och hade sjukt kul! Bianca följde mig hem och sover här tills imorgon, mysigt!

Gårdagen!

Det var sjukt mycket nya intryck igår, var så sjukt trött på kvällen sedan. Men det känns verkligen hur bra som helst, kom i samma klass som Emelie även om vi läser olika program. Wiiieee!
Vi har en vecka då vi lär och känna alla ettor innan tvåorna och treorna kommer vilket jag tycker är grymt bra!

Nu ska vi kicka igång dag nummer två!

Wow!

Finner inga ord... wow
 
 

Skolan börjar

Asså är det inte när man ska börja på gymnasiet man ska tagga sönder innan? Det har jag liksom inte gjort haha jag skulle lätt vilja ha sommarlov ett litet tag till. Visst är jag taggad och visst ska det bli kul men idag är en sån dag jag har energinivån på noll. Imorgon är det nog bättre! Bilden symboliserar mitt humör idag typ haha!!

Vi testar på nytt!

Dags att komma igång igen

Aug. 14, 2013

Mycket som ska göras idag!
Städa rummet (standard) fixa boxen då Priffe ska in på natten nu, åka och köpa nya höpåsar eftersom alla mina blåst bort haha! Sen ska hovis komma och slå fast priffes lösa sko och efter det ska han ridas! :)

Dagen innan dagen

Hahah fråga mig inte om rubriken! ;)

Idag är sista dagen på sommarlovet, idag ska jag bara njuta. Ska så klart till stallet också.

Galopperade på Winnie igår. Han tyckte det var kul, men jag var sjukt ofokuserad så blev mer ett pass med massa skratt med Emelie. Haha!

Snälla kan ni ge något förslag på vad jag ska skriva om? Snälla ;)

Om man är stolt!

Sitter just nu och tittar på min bror på TV, Mattias kör ju rally och hela den biten, och man kan väll säga att det går väldigt bra för han nu när han leder sin klass i SM, OM jag är stolt över storebrorsan! (Sändningarna på tvn är från helgen, inte direktsänt alltså)

Bara för att jag har snyggaste bakgrunden

Taggar

Medans Alex städar rummet och håller på sitter jag och kollar tävlingar! Jag favoriserar vissa tävlingar som jag ska kolla med pappa, både pay and jumps och lokala. Priffe ska ju årsmätas den 27:e så då kan jag ju ut och tävla lokalt! Jag är verkligen på så gott humör, och det blir bara bättre genom att sitta och kolla tävlingar, speciellt när senaste hoppträningen gick så oerhört bra!

Bilder!

Här är bilder från min första lokala tävling någonsin. Då hoppade jag Zirocco (min gamla medryttarhäst) tror vi hoppade LD+ (75) och LC (80). Detta var i augusti 2011 om jag inte minns fel.
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag 13/8

Igår åkte jag hem till Emelie efter stallet. Vi tittade på film och åt massa gott. Hade mysigt prat. Jag älskar att vara med både Anna och Emelie för där kan jag verkligen vara mig själv och dampa sönder, vara helt tyst utan att det blir pinsamt. Det är verkligen underbart att ha sådana vänner! :)
Nu ska jag väcka Emelie, vi hörs senare under dagen! :)

Svar!

Fick en fråga av en som trodde Winnie går ensam i hagen och det gör han inte. Han går med allt från 7-10 stycken i hagen :)

Tror du såg bilden från inlägget med fortsätt meningen och den togs andra dagen då han stod själv :)

Emelie...

Detta är verkligen så typiskt Emelie, sämsta lokal sinnet någonsin... hahah
 

Monitor II

Denna ponnyn är en av Sveriges finaste c-ponnys. Kajsa hade med sig honom på aw. Och jag blev helt kär. När vi badade och inte Winnie ville gå i så fick jag hoppa upp på honom medan Evelina försökte få i Winnie. Jag älskar den ponnyn. Om jag hade letat ponny och jag var mindre hade jag lätt köpt honom.
 

@linneas

Sitter och degar i soffan hos Linnea, vi funderade på att åka till gymmet, men det verkar inte som om det blir så haha! Vi degar ju haha, när jag kommer hem ska jag upp till Priffe, tvätta och måla hans box sen ska han vila fram till onsdag då han har en lös sko... Dumma skor!

Fortsätt meningen!

Alexandra vad hade du gjort om....
 
Har aldrig gjort detta innan så det ska bli spännande och se vad ni skriver :D
 
 

Kan ju berätta

Jag skulle ju hoppa en CR i lördags, men jag var tvungen att avanmäla mig då pappa inte kunde köra mig och Priffe. Så det var lite tråkigt men det kommer ju fler! :)

Okej, jag lever också

Hej där! Jag tog mig en liten paus. mycket att göra, hästar och allt. Och jag känner att det får fortsätta ett litet tag till, På Torsdag börjar jag skolan och då tänkte jag köra igång som vanligt igen!

Vi lever!

Eller jag iallafall, har inte pratat med Emelie sedan i torsdag.
 
Tänkte ge er lite uppdatering om Winnie, jag håller på och sätter igång honom nu. Såret ser riktigt fint ut och läker för varje dag, han haltar inget. Fast han tycker det är tråkigt när vi inte galopperar haha. Men på tisdag ska vi göra det.
 
Annars då? Med mig är allt bra, men det är sjukt mycket som händer inom vår familj nu. Från och med tisdag är jag det enda branet i huset då min bror ska börja plugga i Linköping. Jag håller på hemma och packar mina saker i mitt rum för att ta Joachims rum när han flyttar. Först nu inser jag hur mycket grejer jag har i mitt rum... haha!
Under tiden jag har varit borta har jag färgat håret mörkt, ni ska få en väldigt mobbad bild... hahaa...
På torsdag börjar jag skolan, Kitass Ekonomi. Jag är verkligen sjukt taggad över att börja till skillnad från förra året då jag verkligen hade ångest innan, trivdes inte alls... Men nu börjar jag gymnasiumet och ska ha mina tre bästa år. Så nu när skolan börjar ska jag få in min rutiner och börja blogga bättre. :D
 
Ne, nu måste jag fortsätta inne i mitt rum.
 
 

7 augusti 2013

*Åka till Backaplan, köpa iphoneskal och låsa upp telefonen så den funkar med nya abonnemanget.
*rida hästen, lugnt
*städa upp mitt rum igen
 
Det känns helt sjukt att jag börjar skolan om 7 dagar?! En helt ny skola, helt nya människor att lära känna o.s.v.
och om 3 dagar ska jag "tävla" med Priffe. Han börjar gå så sjukt bra nu, efter ett år med slit och träningar har det verkligen gått framåt! Livet leker.
 
 

Plutten! <3

 
 

Hoppellihopp

 
 
Hoppningen med Priffsson gick bra, Anna fick ihop en övning jag tyckte var jättesvår, men vi löste det tillslut
Sen tog vi lite längre distanser mot vanliga enkla räcken, vilket inte är några som helst problem! Bus enkelt.
 
"Vafan är det jag hoppar över" tänker Priffe!!
 
fler bilder och filmer kommer! :D
 Bilder: Annie Olsson
 
 

Jag......

.... kan inte leva utan mackor. äter det jämt!
...tycker att det är slöseri på hästar och ponnyer när det är så många som köper för svåra för sig.
.... är anmäld till en CR med Priffe nu den 10:onde. Gissa vilken???
.... har dålig självinsikt, jag vet inte vad jag egentligen kan och kan såga mig själv rejält. Jag sätter helt enkelt för mycket press på mig själv
....älskar min syster över allt annat, även fast vi nu bråkar mer eller mindre varje dag. Men jag skulle nog inte kunna leva utan henne. ovärderligt!
 .... har bestämt att jag vill till AW nästa år.
....är jättenervös för mätningen på Priffe nu i Augusti
......har mycket väl "utvalda" vänner, Som jag verkligen kan lita på.
 
 
 

Här och nu!

Smäller i mig äggröra, lite energi innan jag ska hoppa Priffe. Anna kommer vara med och cocha, Annie kommer och fotar och jag sköter ryttar biten! Vilket team!
 
Ni kan ju vara beredda på bilder senare! :D
 
Min underbart duktiga syster och Priffe! känns alltid bra att ha henne på marken när jag rider! Det blir att jag koncentrerar mig då haha!
 
 
 

Hur är min typ av häst?

Jag sitter och tittar på storhästar på hästnet nu, och sitter och funderar på vad min typ av häst egentligen är? När det gäller ponny så är det en blandning av Priffe och Bobby, lite grövre en Priffe men sportigare än Bobby, Men när det gäller stora hästar vil jag ha en lätt och framförallt smidig häst. En hetare häst med fina och spänstiga språng (om man nu tänker hoppning) Sen kommer jag titta efter hästar som har vilja och lite jävlar annamma!  
 
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=741452&inriktning=7&typ=5
 
 
Nått sånt är det jag kommer titta på när jag söker storhäst. Jag vill ha något som jag kan lära mig på men inte nån gammal läromästare, det ska vara en liten utmaning och det ska vara lite tufft - det är därifrån jag tror man lär sig mest på. Denna hästen finns det en del att slipa med - få till en bättre rytm och jämnare mellan hinder och till hinder, sånt man lär sig på! Men absolut inte en "svår" häst eller yngre. Inte när det kommer till sin första storhäst. Den hästen tycker jag är bra i storlek också 166 - 170 tycker jag är lagom, större? njaae.
 
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=740307&inriktning=7&typ=5

Om nån kan rassla fram 240 000 kr till mig så hade ju denna skönhet varit det ultimata........ Vit och allt..
Lätt, smidig, bra galopp och ja 170. Passar dom flesta, välriden, antagligen kan man lära sig massa med den...
6 år är den dessutom. perfekt 
 
 
 
 
 
 
  

Denna underbara människa asså!


Ja... hon är normal, tror jag
 
 

Sommaren är kort!

Asså jag börjar typ bli deprimerad... VART TOG SOMMAREN VÄGEN? DET ÄR FORTFARANDE AUGUSTI! och löven har redan börjat falla..
 
Detta tycker vi inte om!
 
Hösten är inte riktigt min grej asså, regn, blåst, kallt, Men denna hösten kommer bli bra trots regniga blåsiga kalla dagar, jag börjar på Kitas - TÄVLINGSSÄSONG (nu är det slut på slappdagarna Priffe haha) - och, och äh jag kommer inte på mer.. Tanken var att jag skulle komma på en hel lista med bra saker om hösten men det gick ju inte så bra, det är det enda som verkligen kommer rocka denna hösten - Kitas och att börja tävla med Priffe, allt annat kan kvitta haha!
 

Sommaren försvann så jäkla fort! Först jobb i 3 veckor sen Malta i 2 och sen poff så var sommaren väck! Dock var Malta resan nått utav det sjukaste och roligaste jag gjort i hela mitt liv. jobbet kan man diskutera... Men nu är det 110 fokus på skolan och hästarna! känns bra"
 
Vad som hände i Malta stays in Malta
 
 
 
 
  
 
 
 
 

min fina!



(bilden är inte från idag)

Svar på fråga:

Fick en fråga om vart i Norge jag är, min släkt bor i Tromsö. Långt upp i Norge. :) Jag har det bra men saknar Winnie. Får uppdatering om såren varje dag. veterinären hade varit ut hos honom i onsdag. Men han är på bättrings vägen :) 
 
kram Alexandra
 

halv 12

Klockan är seriöst halv tolv på förmiddagen och jag gick upp nu... Jag vet inte hur det gick till, antagligen för att jag satt och läste en bok som jag inte kunde sluta läsa i till typ 2 på natten. Så typiskt!
 
 
 
 
RSS 2.0